Gotowi na RODO – NIW zaprasza na szkolenie

Narodowy Instytut Wolności zaprasza na szkolenie „Gotowi na RODO, czyli nowe przepisy o ochronie danych osobowych”, które odbędzie się 11 października 2018 r. w Łodzi.

Kiedy: 11 października 2018 r. (czwartek), godz. 11-13,

Gdzie: Instytut Europejski, Łódź ul. Piotrkowska 262/264.

Szkolenie poprowadzi Piotr Drobek, Dyrektor Departamentu Strategii i Analiz Urzędu Ochrony Danych Osobowych.

Szkolenie jest bezpłatne. Żeby wziąć udział w szkoleniu należy zarejestrować się na stronie Narodowego Instytutu Wolności do środy 10 października, do godz. 14.00.

Szkolenie jest organizowane wspólnie przez Narodowy Instytut Wolności – Centrum Rozwoju Społeczeństwa Obywatelskiego oraz Urząd Ochrony Danych Osobowych.


>>Organizacjo, przygotuj się na RODO! Zapoznaj się z materiałami, które przygotowaliśmy specjalnie dla Was<<

Dodaj nam MOCy!

Od 2004 roku działamy na rzecz zmiany społecznej. Bo DNA Instytutu Spraw Obywatelskich to walka o dobro wspólne i mobilizowanie obywateli do działania. O dobro, które jest bliskie każdej i każdemu z nas, jak np. czyste powietrze, cisza za oknem, bezpieczna żywność czy wspólna przestrzeń. Oraz o dobro, które jest tylko pozornie dalekie: obywatelską inicjatywę ustawodawczą, referendum czy radę pracowników.

By działać skutecznie, potrzebujemy stałego i pewnego budżetu. Pomóż nam stawić czoła codziennym wyzwaniom. Dorzuć się do działań Instytutu.

Dziewczynka z uniesioną pięścią, w stroju superbohaterki z biało-czerowną peleryną

Zapisz się na newsletter

Administratorem danych osobowych jest Fundacja Instytut Spraw Obywatelskich z siedzibą w Łodzi, przy ul. Pomorskiej 40. Dane będą przetwarzane w celu informowania o działaniach Instytutu. Pełna informacja dotycząca ochrony danych osobowych.